top of page

Group

Public·8 members

Engleski U 100 Lekcija Ljiljana Mihailovic Pdf 72


Engleski u 100 lekcija - Ljiljana Mihailović, Emilija Kuzmanović
Engleski jezik je jedan od najrasprostranjenijih i najvažnijih jezika u svetu. Njegovo znanje je neophodno za komunikaciju, obrazovanje, posao i zabavu. Međutim, mnogi ljudi imaju poteškoća sa učenjem engleskog jezika, bilo zbog nedostatka vremena, novca ili motivacije.


Zato je knjiga Engleski u 100 lekcija idealna za sve koji žele da nauče engleski jezik na jednostavan i efikasan način. Ova knjiga je priručnik za samostalno učenje engleskog jezika u 100 lekcija, koji pokriva sve osnovne gramatičke i leksičke jedinice, kao i veštine čitanja, pisanja, slušanja i govora. Knjiga je napisana od strane dve iskusne profesorke engleskog jezika, dr Ljiljane Mihailović i Emilije Kuzmanović, koje su dugogodišnje saradnice na katedri za anglistiku Filološkog fakulteta u Beogradu.


DOWNLOAD: https://9lustcinvporha.blogspot.com/?wc=2w3fBI


Knjiga Engleski u 100 lekcija je namenjena apsolutnim početnicima, ali i onima koji žele da obnove i unaprede svoje znanje engleskog jezika. Svaka lekcija se sastoji od tri dela: tekst sa prevodom na srpski jezik, gramatička objašnjenja sa primerima i vežbanja sa rešenjima. Tekstovi su zanimljivi i aktuelni, a obuhvataju različite teme iz kulture, sporta, nauke, umetnosti i života. Gramatička objašnjenja su jasna i pregledna, a vežbanja su raznovrsna i prilagođena nivou znanja. Uz knjigu dolazi i ključ za engleski u 100 lekcija, koji sadrži prevod i rešenja svih zadataka.


Knjiga Engleski u 100 lekcija je dostupna u PDF formatu na internetu, tako da je možete preuzeti i čitati na svom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Knjiga ima 306 strana i može se kupiti po ceni od 72 dinara na sajtovima [Knjige Online] ili [Sciarium]. Takođe, možete pogledati i [Google Books] verziju knjige, koja vam omogućava da prelistate nekoliko strana knjige pre nego što se odlučite za kupovinu.


Ako želite da naučite engleski jezik na lak i zabavan način, ne propustite priliku da pročitate knjigu Engleski u 100 lekcija. Ova knjiga će vam pomoći da savladate osnove engleskog jezika i da se osećate sigurno i samouvereno kada komunicirate na engleskom. Knjiga Engleski u 100 lekcija je vaš pouzdan partner na putu ka uspehu u učenju engleskog jezika.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page